George cosmetic
Кремове за проблемна кожа, подмладяване и против акне в град София

За нас

Брандът GEorGE е създаден въз основа на иновативните технологии в световната козметична индустрия. Смело можем да твърдим, че ние сме революционери в разработването на собствени натурални продукти с колоидно злато, колоидно сребро и хидролизиран хиалурон, които от своя страна действат на дълбоко клетъчно ниво и подпомагат регенерацията на кожата.

Благодарение на прецизни лабораторни и дерматологични изследвания с международни сертификати, нашата марка се нарежда на световния козметичен пазар до имена като La Prairie, Guerlain, La Mer, Lancome, La Roche, Vichy, Vinoderm и др. GEorGE е първият козметичен бранд в България, който няма аналог в технологичните разработки с колоидни златни и сребърни разтвори и гарантиран краен резултат.

Екипът ни сътрудничи със специалисти с международни награди и признания. Благодарение на техния висок професионализъм и квалификация ние можем да гарантираме незабавни резултати при ползването на нашите продукти. С тяхна помощ създадохме серията AURUM за анти-ейдж грижа, която действа регенериращо на клетъчно ниво с перманентна устойчивост и осигурява превенция срещу бъдещо стареене на кожата. Разработихме също ZnAg – серията за проблемна кожа. Подготвяме и други продукти, които скоро ще достигнат до клиентите.