George cosmetic
Кремове за проблемна кожа, подмладяване и против акне в град София

Мнения

Зоя

Имах паднали клепачи и бях решила да си правя пластична операция в Турция. Купих си златния серум на GEorGE за интензивно подмладяване на околоочните зони и още на първия месец резултатът е поразителен. Мажа се всяка вечер, не пропускам. Благодаря ви от цялото си сърце, че ме спасихте от операцията!

Дори

Кожата ми е омекотена и хидратирана, но не е мазна. Изглежда по-сияйна и прояснена, дори по-млада. Още на втория ден от употребата на крема забелязах промяната. На петия ден възпаленията видимо затихваха, а комедоните изчезваха. Порите бяха по-стегнати. На 48-ия ден може сами да видите, колко много се промени лицето ми…

Ангел, 43 г.

Използвах 3 месеца крема с колоидното сребро и цинк, при това НЕ редовно (мъжко мазане) и два пъти в седмицата си почиствах лицето с маската от същата серия. Резултатът е очеваден. Многогодишните ми белези намаляха значително, а порите ми се свиха. Формата и цвета на лицето ми се промениха.

Лазар, 19 г.

Привет! Това е след два дни мазане с Ac-Ne Go Face Cream 7/24 Silver. Надявам се с времето да изчезнат всички несъвършенства.

Пенка

Здравейте, искам да разкажа за моят опит с крема AURUM. От десетина години имам проблем с розацея. Знаете колко е неприятно усещането за парене, което ви измъчва дори когато си сложите лицето на възглавницата. Да не говорим за зачервените бузи и тънките линийки по лицето, грубите пори и не на последно място и обриви.... Провеждах какви ли не проучвания и експерименти с кремове. Някои имаха краткотраен ефект, а други направо влошаваха още повече положението. Накрая се примирих с факта, че няма да ползвам крем освен медицински с 50 SPF. За хидратиращи, подхранващи и стягащи и дума не може да става. Но ми попадна крема разработен на базата на колоидно злато, сребро, масло от лешник и пребиотик AURUM на GEorGE. С целия скептицизъм на препатил експериментатор реших да пробвам... И резултатът беше впечатляващ - изчезна паренето и зачервяването, дори се посвиха леко порите. Благодарна съм на Ангел Георгиев за този негов продукт, много успешно се справи с моя проблем, а и е с много приятна текстура. Радвам се че го открих. Пенка